1. SINIF ÖĞRENCİ LİSTELERİ

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz 1. sınıflarında eğitim öğretime başlayacak olan öğrencilere ait listeler belirlenmiştir.

01.09.2023 2539

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz 1. sınıflarında öğrenim görecek öğrencilerimize ait sınıf listelerine ulaşmak için tıklayınız.

2023-2024 eğitim öğretim yılında 1. sınıf öğrencileri 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında "Okula Uyum Programı" ile eğitim öğretime başlayacaktır. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü ise eğitim öğretim yılı resmi olarak başlayacaktır.

OKULA UYUM HAFTASINDA NELER YAPILACAK?

Okula Uyum Programı kapsamında yapılacak olan etkinliklere ulaşmak için tıklayınız.

EĞİTİM ÖĞRETİM TAM GÜN OLARAK MI UYGULANACAK?

Eğitim öğretim tam gün olarak uygulanacaktır. Dersler sabah 09:00'da başlayacak ve 14:30'da bitecektir. Okulumuzun zaman çizelgesine internet sitemizin "Duyurular" bölümünden ulaşabilirsiniz.

ÖĞRENCİLER OKULA OKUL ÜNİFORMASI İLE Mİ GELECEKLER?

Okulumuzda okul üniforması zorunluluğu vardır. Öğrenciler okula okul üniforması ile gelecek olup; kıyafetlerin en geç 11 Eylül 2023'e kadar temin edilmesi gerekmektedir.

OKUL ÜNİFORMASINI NEREDEN ALABİLİRİM?

Okulumuzun üniforması okul kıyafetleri satan herhangi bir giyim mağazasından temin edilebilir. Okulumuzun üniformlarını görmek için tıklayınız.

EVİMİZ OKULA UZAK VE ÇOCUĞUM SERVİSLE GELECEK. HANGİ SERVİSİ KULLANACAĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Okul servislerimizin telefon numaraları okul bahçesi ve bina giriş kapılarında bulunmaktadır. Servise kayıt yaptırmak isteyenler için de 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında okul önünde bekleyeceklerdir. Ayrıca iletişim numaralarına ulaşmak için tıklayınız.